Време за парти

За всеки повод – ние имаме вярното решение. От рожден ден до фирмено парти ще предложим отлична атмосфера, великолепно подбрано меню и услужване на най-високо ниво.

Детско парти с възможност за отличен избор на аниматори, градина която ще приюти безброй детски усмивки и специално приготвени апетитни ястия за най-малките и техните роднини.

Рожден ден или юбилей – при нас Вашият празник ще стане специален, богата вариация на блюда от различни по стил вкус кухни, отлично подбрана селекция от вина и алкохолни напитки – поканете вашите гости, останалото оставете на нас.

Коледни фирмени партита, специални фирмени събирания, бизнес срещи или вечеря с клиенти – това е нашата специалност. В специално подготвена уютна атмосфера според повода, DJ и перфектно озвучаване, добавете към това нашето богато меню и възможността да създадете свое собствено по избор според повода. Резултата : доволни колеги, щастливи партньори и приятни спомени с желание час по-скоро да дойдете отново при нас и да се потопите в атмосферата на La Vita e Bella.

Бизнес коктейл в комбинация с представяне на Ваш продукт или работен обяд, резултатите от който са прекалено важни за Вас, за да го оставите на „случайността“ – тук сме най-силни. Ще предоставим на Вас и вашите клиенти нужното спокойствие и дискрет, когато го искате, а удоволствието от обслужването и храната са гарантирани. Можем да предоставим удобна дискретна конферентна зала за до 10 човека, както и такива за до 140човека – напълно оборудвани по начин по който единственото за което ще остане да мислите е вашият бизнес план.

Абитурентски балове – За тези от вас, които знаят какво означава „1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12....Yeeaaah!” ние сме винаги насреща! Безброй абитурентски усмивки са сияли в нашата La Vita e Bella, а със специално изготвените менюта, допълнителното внимание към детайла, богатият избор на декорация и някои лични изненади – вашето парти за завършване ще бъде една идея по-добро от това на всички останали. В случай, че вашият празник ще включва повече от 70 души, ние можем да ви предложим допълнителни 140 места в специално украсената парти зала.

Резервирай сега