Специални дати

С около 70 седящи места за комфортно посрещане на групи и индивидуално настаняване, италиански ресторант La Vita e Bella е готов да посрещне и най-изисканите кулинарни експерти или парти звезди.

8 МАРТ

в  Италиански ресторант 

La Vita e Bella

Италиански ресторант „Ла Вита е Белла“ Ви кани да посрещнете 8 Март в романтична обстановка, автентична средиземноморска храна и подбрано вино.

Тук Ви очаква свежо и изискано меню, подбрано вино и професионално обслужване

Ние няма да Ви обременяваме и ограничаваме с предварителен куверт… просто избирайте, наслаждавайте се и се забавлявайте!!!

 8ми март в ресторант Ла Вита е Бела - София

Всички ние сме поразени от блясъка на празничните дни. За много от нас тези празници са свързани с приятни лични изживявания, а за тези от нас за които тези моменти са важни и ценни, желаейки всяка година да се сещаме с усмивка за тях – La Vita e Bella има специални предложения на които е трудно да се устои.

Независимо дали желаете да изпитате топлата и романтична обстановка на специално декорираната ни италианска градина с усмивката на любимият човек на 14-ти февруари или пък празнувате празника на виното - Трифон зарезан на същата тази дата, нашата богата винена листа ще ви предложи незабравими мигове, а богатият избор на специално приготвени ястия от Chef готвача ни ще придаде незабравим привкус на този ценен момент.

Празника на вашата нежна половинка - 8ми Март ще остави у вас безброй поводи за радост ако решите да се доверите на нашата уютна атмосфера, приятната лятна градина /която месец март може и да не позволи да отворим  / или пък ни разрешите да организираме вашето „женско парти“.

Разбира се 6.Май е в списъка на онези празници, за които всички ние се сещаме с усмивка, а много от нас доволно се „търкат по коремчето“ с мисълта за крехко агнешко, фина и мека зелена салата, хрупкави репички и малко „винце“ - при нас тази комбинация винаги заема основна част от специално изготвено меню на тема „Гергьовски празници“

За тези от вас, които знаят какво означава „1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12....Yeeaaah!” ние сме винаги насреща! Безброй абитурентски усмивки са сияли в нашата La Vita e Bella, а със специално изготвените менюта, допълнителното внимание към детайла, богатият избор на декорация и някои лични изненади – вашето парти за завършване ще бъде една идея по-добро от това на всички останали. В случай, че вашият празник ще включва повече от 70 души, ние можем да ви предложим допълнителни 140 места в специално украсената парти зала.

Макар и накрая, но в никакъв случай на последно място – сме оставили специално внимание за Коледните и новогодишните празници. На нас се пада честа да приготвим за вас вкусна домашна новогодишна баница с късмети, да изпечем крехко свинско по стара българска рецепта, или да изстудим ледена ракия, пък може би ще предпочетете греяното ни вино, така или иначе – ние сме тук, за да направим вашето семейно или фирмено коледно събиране един незабравим миг.

А ако след всичките тези коледни почивки имате нужда от още една – Новогодишна, защо не я направите при нас? Съвършено приготвени блюда, подбрани гурме ястия и маркови напитки „на корем“, парти до зори с любим и популярен DJ, и накрая – възможност да се възползвате от специална пакетна оферта за настаняване в хотел Сити 4+* , което ще ви даде възможност да се насладите на последните мигове от отминаващата година и да се заредите с енергия за следващата. Елате при нас и ще си тръгнете с безброй усмивки и спомени за които ще разказвате.

Резервирай сега