Бизнес кетъринг

Италиански ресторант Ла Вита е Бела е идеалното място за организиране на частни събития, фирмени партита и кетъринг услуги. Намираме се в сградата на Хотел Сити 4*, което спомага за провеждането на желаната от вас бизнес среща, настаняване, конференция /до 140човека/ или мероприятие – предлагаме кафе-паузи и коктейли, както и обяди и вечери. Комфорт и елегантна атмосфера на централна локация, което ни прави подходящ избор за планиране както на конференции, така и на вътрешни срещи. Хотелът разполага с четири конферентни зали, които дават възможност за организиране на семинари и официални бизнес събирания.

Конферентните зали могат да бъдат подредени изцяло според вашите желания, включително нареждане тип класна стая, п-образно или театър. Изчистеният и елегантен декор на конферентните зали е идеален фон за широк спектър от събития. Всички зали са разположени на нулево ниво партер, в непосредствена близост до гардеробна и тоалетна, които осигуряват изключителен комфорт за организатори и гости на събития.

На Ваше разположение е и възможността да изберете най-подходящото за вас меню – А ла Карт или специално подбрани хапки от класическите варинти до подбраните и сътворени с много старание от нашият Chef готвач. Специалното отношение и възможността да предложим пълният пакет от услугите, от които се нуждаете е нашето голямо предимство.

Моля, свържете се с нашия мениджър мероприятия, за да Ви помогне да планирате най-дребните детайли на събитието.

Резервирай сега